Min kjære mamma fylte 50 i april, og jeg ville gi henne en helt spesiell gave hun ville få mye glede av, og noe man husker godt senere. Ikke den typiske blomsten eller smykket. Etter en del tenking og nettsøk, ble Oslo-Kiel tur-retur med Color Fantasy valget. Vi fikk en flott tur!

Danseoppvisning før avgang.

Avgang Oslo! Vi satte oss i en restaurant i skipets akterende, og fikk en flott utsikt med få folk rundt oss. Anbefales!

Vel fremme i Kiel neste dag var vi litt uheldige, vi hadde selvsagt kommet en dag alt var steng, utenom jernbanestasjonen da. Fikk handlet litt småting her i noen små butikker 🙂

Fant noen artige figurer på markedet, de var jo søte 🙂

Innsiden av skipet på kvelden. Koselig og passe stort!

På skipet er det gratis show hver kveld. Vi fikk med oss showet på veien hjem igjen, og i tillegg til mye bra sang og dans var det noen virkelig gode akrobater/turnere der!

Til slutt på hjemturen fikk vi med oss noen som sang alt fra glade 80-tallslåter, country og dagens poplåter. Virkelig bra 🙂

Jeg kan anbefale både båten og turen varmt, vi var veldig fornøyde med alt! Unnet oss litt spa, spiste lunsj og middag på restaurantene og shoppet i taxfree. To koselige mor-datter dager, og en vellykket bursdagstur.