Som tittelen tilsier, dette har vært en lang og vanskelig uke. Uforutsette ting har skjedd i familien, og det har ført til mye bekymring, mange samtaler og tanker.  Dette har ført til at jeg og mamma har fått tid til hverandre, og jeg har vært hos henne nesten hele uken. Det ser ut til at det kan bli en løsning på «problemet», men det er en lang prosess som vi ikke vet hvor lang tid vil ta. I mellomtiden må vi gjøre det beste ut av det, og prøve å tenke positivt.

I alt kaoset som skjedde har jeg ikke hatt kameraet mitt, og selv om jeg har strikket en del så må jeg vente med å ta bilder til uti neste uke. Slik er det bare!

I morgen skal flyttelasset vårt til Oslo kjøre, og vi blir med. Vi skal være i Oslo til neste onsdag tror vi, og skal på IKEA på lørdag. Ser veldig frem til at det kun blir meg og kjæresten i noen dager, blir flott å kunne gjøre den nye leiligheten klar til vi flytter inn i august. Jeg gleder meg i alle fall til det, det blir vår ferie i år 🙂 Vi var jo på cruise i Karibien i mars, så reising er ikke nødvendig denne sommeren!

Håper alle får en flott helg!